2012. július 25., szerda

Bojka 13 hónapos, és elindult!


Riti ilyenkor hagyta abba a szopizást. Nem bánnám, ha Bojka is követné példáját, de egyenlőre reggel és este még cicizik. Talán nem kérné, ha nem adnám, de azt még nem próbáltam ki.

Este 8-fél9-től reggel 7-8-ig alszik. Előfordul, hogy 4 körül felnyöszörög, de vissza is alszik magától. Most ezt csak azért veszem észre, mert közös a hálószobánk:)

Tegnap nagy mérföldkőhöz érkezett a kicsi lány, elindult egyedül. Mamától felém. Én a kanapén ültem, mama a szőnyeg szélén. Egy darabig visszafele még mászott, aztán az oda-vissza utat két lábon tette meg:) Nagyon élvezte az új tudományát:) Sikerült videókat is készíteni a nagy eseményről, de mobil nettel nem tudom felrakni.
Ha nincs két ember elég közel egymáshoz, akkor még egykezes vezetgetést igényel, vagy négykézláb mászik. Tárgyak között még nem indul neki (szerencsére).

Az evése nem sokat változott legutóbbi összefoglalóm óta, sőt, inkább visszafejlődött. Esténként megint Sinlac-ot kap (a hasmenéses hete óta), reggelire meg banánt, ebédre meg vagy eszik a mi paleós kajánkból, vagy bébiétel. Uzsira a barack a standard, ami lehet akár hideg, akár kemény, az mindig lecsúszik (3 db egy alkalomra).

Puszi-adással is próbálkozik, de eddig főleg a mamát kényeztette el vele. Odahajol a mama arcához, és neki nyomja a nyitott száját:) Én általában hiába kérek puszit, csak vigyorog (jelezve, hogy érti ám a kérést, de esze ágában sincs teljesíteni).


 Ma este nem Sinlac-ot vacsorázott. Először pörköltszaftba mártogatott gesztenyés paleó-kenyér darabkákat adtam a szájába, majd kunyizott mamától főtt-füstölt császárszalonnát, végül még pár szem töpörtyűt is elmajszolt:)

És végül egy mai kép Bojkáról:

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése