2018. június 15., péntek

Apróságok

Rita élete első két napos osztálykirándulásán vesz részt. Hiányzik. Sokat gondolok Rá, vajon mit csinál, hogy érzi magát. Remélem nem lesz túl fáradt a meséléshez, amikor hazaér!

Bojka ma volt utoljára oviba. Minden ovis nevelője áradozott róla, hogy milyen jó kislány, mennyire segítőkész és hogy fog nekik hiányozni. Itthon meg Vele van a legtöbb gond (duzzog, kiabál, csapkod, visszabeszél, ellenkezik, stb.)
Este még megy Kalandestre, aztán vége az ovis 4 évének. Várja már a sulit, büszkén mondja mindenkinek, hogy a Szent Mórba fog járni:)
A CiNKe újságban is azt nyilatkozta, hogy várja már az iskolát, mert "a szünetekben fogok majd találkozni a Ritával és a Timi néni és Judit néni kedves, ezt anya mondta!"

Terka kis cserfes, huncut és bájos. Nem lehet rá haragudni. Csak az oviban alszik délutánonként, itthon sosem. A dadus néninek (Timi néninek) Ő a kedvence. Ma azt mondta a Timi néni, hogy ha el akarja altatni a Terkát, a fülét simogatja, és attól elalszik:)

Ilka nagy lókötő. Reggel könnyen és jókedvűen ébred, ebben nem az apjára ütött:)
Kicsit rászokott a csokira és fagyira, van, hogy már reggel 6-kor ezekért könyörög. Ha nemet mondok, azt feleli: "DE APA MEGÍGÉJTE" Ha meg az apja nem enged meg valamit, akkor Neki azt mondja, hogy anya megígérte. Sőt, ha mindketten ott vagyunk, képes azt is mondani, hogy mama megengedte, vagy hogy Terka megengedte.
A meséktől is függővé vált sajnos. Kedvence régebben a Bogyó és Babóca volt (úgy kérte, hogy "BOGYÓ"), utána jött a Pepa malac ("PEPA"), majd a Caillou ("KÁJÚ") és ma már Sam a tűzoltót nézett. A youtube-ot használja. Amíg takarítok, vagy főzök, addig nézheti, így mindenki jól jár:)

A kis Prücsök is jól van, sokat mocorog, ficereg, rugdos. Már Gábor és a gyerekek is érezték.
Megérzésem, hogy fiú lesz, mert nem találunk lánynevet Neki. A fiú nevünk meg már 2009 óta megvan:)

Legközelebb már a Balcsiról jelentkezem.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése