2016. október 12., szerda

Elhanyagoltam a blogot...

De nem ám azért, mert nem történik velünk semmi említésre méltó!!! Sőt!
Csak nem jutok a gép elé, hogy leírjam, aztán meg elfelejtődik.

Megpróbálok egy-két dolgot visszaidézni és fényképekkel illusztrálva megörökíteni.

Egyik hétvégén levágtuk Terka haját. Tánti kezdte el (összegumizta egy copfba, lenyisszantotta a lófarkát). De kibontva nem lett sokkal rövidebb, így megfogtam én is az ollót, és levágtam a végét egyenesre.
Szerencsémre jól sikerült:) A göndör hajat könnyű vágni, nem látszik, hogyha nem egyenes:)Nagyon csinos lett ezzel a rövid frizurával, egészen megváltozott a kis arca:)

Voltunk a pécsi állatkertben. Nem nagy szám, de a gyerekeknek tetszett. A nagycsaládosok szerveztek egy szombat délelőttöt, kedvezményesen 2500 Ft-on bementünk mindannyian. Gyerekek kaptak feladatlapokat, izgatottan keresgélték az állatokat, szóval összességében jó volt.
A végén csokit kaptak a kitöltött feladatlapokért:

Szerencsére a betegségek egyenlőre elkerülték a gyerekeket. Csak Terka volt náthás, de csak pár napot hiányzott eddig emiatt, és gyógyszerig sose jutottunk:)

Az udvarunkon hetek óta zajlik a térkövezés. Kerítés-építéssel kezdték, támfal-építéssel és vízelvezetés kialakításával folytatták, majd elkezdték rakni a térköveket. Pár kép a folyamatról:


Ilka közben észrevétlen 10 hónapos lett:) Mászik, mint a villám, már a küszöb se akadály, mindenhol felkapaszkodik, feláll, sőt, a bútorok mellett lépeket is.
Mikor ügyes, megtapsolja magát.
Minden kaját kinéz a szánkból. Már adtam Neki babánlisztes palacsintát is, mert addig hisztizett, amikor én ettem, hogy megsajnáltam. Tojásos volt, de nem lett tőle baja:)
A két felső foga még nem tört át, de már nagyon duzzadt az ínye.
Éjszaka gyakran fent van cicivel altatom vissza.
Ma reggel már a 4 órai szopi után nem aludt vissza, de ez ritka szerencsére.
Napközben még kétszer alszik, délelőtt 1-1,5 órásat és du. egy 2-3 órásat.
Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése