2013. július 30., kedd

Nagycsaládos strandolás

Gunarasban töltöttük a 32. születésnapomat, és ez volt életem talán legklasszabb szülinapja!

Reggel 9-re, nyitásra mentünk, mi voltunk az elsők a medencékben:) Terka szépen aludt a babakocsiban, mi meg négyesben fürödtünk (Riti karúszóban, rájött, hogy olyan vízben se merül el vele, ahol nem ér le a lába). Lebegek helyett azt mondta: "LOBOGOK"
Bojka a medence szélén lévő ülő padkán mászkált, ott "csak" a mellkasáig ért a víz. 

Amikor elindult a csúszdapark is, Gábor csúszott minden csúszdán legalább egyszer, mi csajok meg lentről néztük és szurkoltunk Neki:) Nagyon élvezte, akár egy nagy gyerek:)

Szoptattam is, aztán a gyerekmedencénél játszottak a lányok fél 12-ig. Simán rá tudtuk beszélni őket, hogy hazamenjünk ebédelni és aludni, hisz délutánra is ígértük, hogy visszajövünk.

így is lett, du. 3-kor már megint ott voltunk. Mama is jött, így 3-an voltunk felnőttek a 3 gyerekre, sokkal jobb aránynak bizonyult, mint a délelőtti. Több kaját is vittem, így a fürdések között volt nasi, sőt, ott is vacsoráztunk (piknikeztünk).

Gyerekek sokat játszottak a gyerekmedencében, volt csúszda is benne, Riti többször lecsúszott rajta. Egyszer csak felkiáltott: "EZ ÉLETEM LEGJOBB NAPJA!" Aztán sokszor megismételte. És azt a határtalan boldogságot a hangjában, ahogy ezt mondta, és csak úgy sugárzott az arcáról a gyermeki öröm:)

Fotó sajnos nem készült, arra már nem volt kapacitásunk, de az biztos, hogy ezt a napot mi, akik részt vettünk benne, soha nem fogjuk elfelejteni!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése