2013. november 17., vasárnap

friss hírek a Pólya családból

Ma hajnalban Tánti elment, már meg is érkezett a barcelonai otthonába.

Délelőtt Borival el kellett mennem az ügyeletre, mert úgy ugatott, mint egy kutya. Jól éreztem, gégegyulladása van, Cetirizin hexal cseppet írtak fel Neki (antihisztamin, allergiára való elsősorban, de állítólag jó erre a fojtogató száraz köhögésre is).

Gábor a Ritával és Terkával részt vett a diákmisén. Ági nagyi, Marci papa és Viktor is oda ment, utána mindhárom gyereket rájuk bíztuk, és Gáborral kettesben elmentünk gyógyszertárba. Már ez is élmény-számba megy!

Terka ma ebédre nem kapott mást, csak anyatejet, viszont délután a lányok banán turmixából evett rendesen (banán+víz összeturmixolva).

Mama is elment délután 4 körül, így magunkra maradtunk. Fölkerekedtünk, és elmentünk sétálni. mikor mondtuk Ritának, hogy megyünk sétálni, visszakérdezett: "nézegetünk házakat?"
Hát, nézegettünk:) De egyenlőre ez csak álmodozás!

Sétáról megjőve sikerült paleo-túrót készítenem, nagyon örültem neki! Banánlisztes paleocsintát sütöttem, abba ment tölteléknek. Gyerekeknek is ízlett:)

Bojka nagyon hörgött, sírt, "ugatott", muszáj volt Neki benyomni egy szteroidos kúpot. Nem sokkal utána pisilni ment, és egy része kifolyt, de így is jobban lett tőle.
A cseppek, amiket kapott nagyon keserűek (Gábor megkóstolta), de gyümölcslével szépen beveszi:)

Kifordult az egyik hátsó fogamból a tömés:( 2,5 éve rakta bele az sztk-s doki, és azt fűzte hozzá, hogy ez az ingyenes sztk-s tömés csak pár hónapot bír. Ahhoz képest... Csak most fogorvoshoz is kell mennem, ami nem egyszerű ennyi gyerek mellett!!!

Csak ennyi történt velünk ma:)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése