2016. február 1., hétfő

Bori 1. babazsúrja

Bori múlt vasárnap vett részt élete első babazsúrján, mint meghívott.
Anna barátnője volt az ünnepelt, 5 éves lett a nagylány!

Nagyon klassz volt, sokat tanultam belőle.

Anna anyukája csinált egy társast, a különböző mezőkre lépve különböző feladatokat kellett teljesíteni, és utána kaptak cukrot, matricát. Mindenkinek volt papírkoronája, arra lehetett felragasztani a matricákat.
Aki labdára lépett, annak egy kosárba kellett különböző labdákkal beledobni.
Bori nagyon ügyes volt, rögtön az elsőt csont nélkül bedobta, de az pont lemaradt a videóról:
Aki fazékra lépett, annak a lefordított fazekakat kellett megtalálnia bekötött szemmel, fakanállal hadonászva. A fazekak alatt cukorkák voltak.

Aki kézre lépett, annak bekötött szemmel kellett tapogatással kitalálnia, hogy az elő tartott lavórban milyen tárgyak vannak (egyik gyereknek gyümölcsöket, a másiknak kerek tárgyakat raktak a lavórba, Borinak épp zöldségeket kellett felismernie. A zeller nem ment, de a répa, a paradicsom és a káposzta igen).

Volt még egy gyöngysor is a társasjáték egyik mezőjén. Amikor az első gyerek arra lépett, mindenki fűzött száraztésztából nyakláncot magának. Ezt élvezték talán a legjobban (persze, hisz lányok).
Luluval
Jánoska itt volt egy szem fiúként, de nem játszott a többiekkel, csak az anyukája mellett legózott végig:(
Viszont az ünnepelt ragaszkodott hozzá, hogy mellette üljön evésnél. Egy széken ültek, nagyon cuki voltak:
Sacher torta volt, aminek felvágásakor Bori folyton azt skandálta, hogy vinni fog az apukájának. Nagyon ciki volt, de ezt Gábor intézte el, mert azzal engedett el minket a buliba, hogy mindenképp hozzunk Neki a tortából:)
Hoztunk is:)))

Bori nagyon élvezte az egészet és szuper ügyesen viselkedett.
Örülök, hogy én mehettem el Vele. Ez is annak a szörnyű tápszeres hétvégének az ajándéka volt, ahogy az is, hogy Rita etethette a legkisebb húgát:


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése