2016. február 15., hétfő

Terka szobatiszta


Pár hete még, amikor reggel sikerült a kakit a wc-be raknia, és ezen felbuzdulva bugyit adtam rá, a délelőtt folyamán 3-szor pisilt be. 3 fürdetés és átöltöztetés után úgy döntöttem, hogy még nem érett rá, visszaadtam a pelust.

2 napra rá újból bugyiban kezdtük a napot, és amikor ráültettem a wc-re, mindig pisilt, de még nem Ő szólt, hogy kell Neki.

A kaki előtt szólt, de előfordult, hogy már későn, letolta a naciját, és a wc-re menet kicsúszott az eleje, de a bugyiba egyszer se kakilt bele.

Viszont volt, hogy a du-i alvás után nem akarta levenni a pelust, bele is kakilt:)

Már több napon is túl vagyunk, amikor nem volt baleset, magától megy a wc-re, és ha nincs, aki elkísérje, akkor egyedül állítja föl a wc-szűkítőt, elvégzi a dolgát, majd kiabál, hogy "KAKI VAN!" és megvárja, amíg egy felnőtt megy és kitörli a hátsóját:)

Volt, hogy 39 fokos lázzal elaludt délelőtt a kanapén pelus nélkül, és egyszer csak kitámolygott, ment a fürdőszobába, és pisilt a wc-be:)

Már többször elmentünk itthonról pelus nélkül, és még sosem volt baleset:)

Éjszakára is száraz volt a pelusa egymás után párszor, azóta nem is adok rá pelust még éjszakára se, és még egyszer se pisilt be:) Reggel első útja a wc-hez vezet, és jó sokat pisil:)

Szóval azt hiszem mondhatom, hogy Terka szobatiszta lett még a 3. szülinapja előtt, és ezzel kiérdemelte, hogy egy szuper 12 colos bicajt kapjon a családtól a szülinapjára!

És olyan kis cuki a popsija pelus nélkül:) Jól állnak rajta a nadrágok:)





Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése