2014. június 13., péntek

Irány a Balaton!

Leköltözünk a Balatonra!
Persze nem végérvényesen, "csak" 2 hónapra!
Piszok mázlisták vagyunk, hogy ilyen sokat nyaralhatunk, főleg én a lányokkal.
Holnap reggel indulunk, és a tervek szerint augusztus 24-én költözünk csak vissza Pécsre.
Persze azért lesz mászkálás, pl. rögtön a következő hétvégén (22-én, vasárnap) lesz Hanna 5. szülinapja, és meghívta Ritát, ami duplán nagy szó. Egyrészt Rita első szülinapi zsúrja, amire igazi meghívót is kapott, másrészt Hanna a "nagyok"-hoz tartozik, akikhez Rita nagyon akar tartozni, egész évben próbálkozott, és úgy tűnik, végre befogadták. Korban nem sokkal nagyobbak a nagyok, pár hónappal idősebbek csak Ritánál, hisz Rita is másodszorra kiscsoportos, csak épp Ők ebbe a csoportba jártak már tavaly is, ezzel érdemelték ki a "nagyok" jelzőt az óvónőktől.
Szóval ezt a bulit nem lehet kihagyni, ráadásul Hannáék (Hanna és a kishúga, Dana) ősztől már nem fognak velük járni, mert Bp-re költöznek családostul:(
Utolsó alkalom egy közös nagy játékra. Így Rita nagyon akar menni, Gábor hazajön vele arra a napra, és elkíséri.

Szóval a nyárról akartam írni.
Holnap megyünk, mama már ott vár ránk, de csak a hétvégén tud maradni, mert két hétig még dolgozik.
Addig Gáborral leszünk ötösben, csak a szűk család:)
És főznöm nem kell, rendeltünk a Teletál-tól paleós kaját:) Hála mamának, aki biztosította hozzá a SZÉP kártyáját!
Egyénként is tiszta paleós 2 hónapot tervezek. Remélem sikerül, legalább a nyaralóból kitiltani minden egészségtelen, megbetegítő kaját!
A szomszédban és a strandon úgysem fogják a lányok visszautasítani a kekszet és pufit, de azért mindig lesz nálam egészséges nasi, hogy fel tudjak ajánlani nekik alternatívát.
És persze sok-sok gyümölcs is lesz, egyenesen a fonyódi piacról:)

Aztán június 27-től mama is csatlakozik hozzánk, június 29-én Gábor hazajön, és jól kipihen minket: június 30-án, hétfőn Orfűre megy az aquapark-ba a munkahelyével, július 1-jén meg szünnapjuk van, köztisztviselők napja alkalmából.
Jön még pár hosszú hétvégére, július végén 0,5-0,5 hétre (ez még bizonytalan), és augusztus első hetében, valamint az augusztus 20-ai héten velünk lesz.

Fix program még, hogy aug. 9-10-én "Beszélj úgy..." tréning lesz Pécsen, amire Gáborral kettesben megyünk, a lányokat a nagyszülők felügyeletére bízzuk.

Biztos nagyon jó lesz, már csak a jó időt kéne kiimádkozni:)

És még abban vagyok biztos, hogy rossz lesz a két hónapos kertes-létből visszacsöppeni a negyedik emeleti lakási-létbe:(((

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése