2014. június 27., péntek

Nyaralás luxus-kivitelben

 Lassan két hete, hogy leköltöztünk a Balcsira, és bár az időjárás még nem túl nyárias, a víz még elég hideg (3 nap lehetett fürdeni, és a víz még 20 fok körül van), ettől függetlenül nagyon jól érezzük magunka

A nyaraló komfortos, mosógéppel, mosogatógéppel felszerelt, és még főznöm se kell. A Teletál-tól rendeltünk paleós ebédet, ami bár elég egyhangú, de azért ehető és elégséges.

Persze sütni sütök ezt-azt kiegészítésnek, uzsira, de az nem fáradság, hanem szórakozás:)

A lányok nagyon élvezik az udvart, egész nap kint lógnak.
Használják a trambulint is, sokat megyünk biciklizni a környékre, segítenek Gábornak a kerti munkákban.

Terka még mindig nem megy, vagy vezetgeti magát, vagy négykézláb jut el a kinézett célba. Tiszta kosz mindig, de Márta néni után szabadon: „Koszos gyerek, boldog gyerek!”

Egyenlőre úgy néz ki, hogy Gábor nyugodt természetét örökölte, elvan a homokozóban órákat, vagy a kanapén a kockákat rakosgatja. A formabedobó már nagyon jól megy neki, igényli, hogy megtapsoljuk.
Azért vannak hisztik, amikor nem az történik, amit Ő szeretne. Ha ilyenkor a vágyott céltárgy helyett mást adok a kezébe, akkor repül, legyen az akár a telefonom is (még jó, hogy ütésálló).

Az első napokban hajnalban kelt, így ideiglenesen visszahoztuk a napirendbe a délelőtti alvást is, de már megszokta a helyet, így alszik este 9-től reggel 7-ig, közben egyszer szopizik éjszaka.
Nem sok gondunk van Vele, a másik kettővel annál inkább.

Rita és Bori a legjobb tesók és barátnők, aztán a következő pillanatban esküdt ellenségek. Hihetetlen ez a kettősség bennük!
Sokszor vesznek össze játékokon, tárgyakon, kaján.
De talán ez normális a korban közel álló tesók között.

Hiányolják a mamát, de pár nap múlva jön, és akkor Velünk lesz egész nyáron!

Szép az élet, ha az ember leánya 2 hónapot a Balcsin tölthet a családjával!
Mázlisták a gyerekek, hogy van ez a nyaraló, és nem a tetőtéri lakásban kell poshadniuk egész nyáron.


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése