2015. január 12., hétfő

Maminbaba helyzetjelentés

2015-ben új helyszíneken és időpontokban kezdtem maminbabát tartani.

Hétfő 9:30 Fitnexx (ez egy prémium fitness terem, nagyon tetszik, nagyon klassz). Egy bökkenő van a dologban, nem fix terembért fizetek, hanem a résztvevők számával arányosan. Az össz bevételem felét kell leadni óra végén:(
Ma pl. 6-an voltak, abból egy anyuka bérletes, tehát 850 Ft-ért vett részt az órán, tehát a bevételem 5850 Ft, amiből le kellett adnom 3000-t a tulajnak:(
Ez a 6-os létszám kényelmes volt, a múltkori ingyenes órán 10-en voltak, az már sok volt (kicsi a terem).

Ha tavaszra beindul jobban, akkor még egyszer megnézem a Klub 74-et, ott 100 nm-es a terem, csak a fűtés nem megoldott délelőttönként.

Szerdára raktam át a kertvárosi maminbabát, amit korábban is kezdek (9-kor), hogy utána még a kertvárosi anyukák odaérjenek a Mackó mocorgóra is (10:45-kor kezdődik).
A kertvárosi Hurci klub is szerdánként van, a vezetője írt is egy mail-t, hogy nem szerencsés, hogy ugyanannak a célközönségnek egy városrészben két program is van, de az ottani terem (Krisztina tér 10.) annyira kicsi, hogy a 3 állandó anyuka kényelmesen elfér, de több nem nagyon. Szóval nem zavarom a Hurci klub törzsközönségét.

Péntekenként Dombóvárra járok, de egyenlőre feleslegesen, mert az anyukák nem jönnek:(
Első, ingyenes alkalmon voltak ketten, a másodikon 1 anyuka, múlt héten tartottam harmadszor, akkor nem volt senki:(
Most rakattam ki nagy plakátot a Műv.házba, vittem plakátot az Alacsony dr. néni rendelőjébe, ott van a védőnői tanácsadó is, és vittem a Szivárvány oviba is, ahol a babaúszás is van.

Jövő péntekre már beígérkeztek 2-en, remélem el is jönnek.

Tudom, hogy türelmesnek kell lennem, meg hogy idő kell, hogy beinduljon, csak a türelem nem az erősségem, nehéz lelkesnek maradnom. De igyekszem!

1 megjegyzés:

  1. Csak fokuszalj, ahogy eddig, es akkor minden jo lesz. Mind buszkek vagyunk rad, es hogy milyen ugyesen gyakorlod a turelmet (is). CUPP!!!!

    VálaszTörlés