2015. január 30., péntek

Terka és a Maminbaba

Nagyon szeret velem maminbabázni, és ez nagy könnyebbség.

Itthon sem hagy nélküle gyakorolni, ahogy meghallja a maminbabás zenét és látja, hogy elkezdek táncolni, rögtön jön felém hisztizve, és addig nem hagyja abba, amíg fel nem kötöm a hátamra. Akkor elégedetten elkezdi szopni az ujját, és helyreáll az egyensúly.

Mikor élesben maminbabázunk, akkor is jól viselkedik a hátamon, ha nem alszik, akkor is csöndben van, szopja az ujját vagy tartja a karjaimat, simiz ahol ér, és teljesíti a kéréseimet (rakd be a kezed, vedd ki a könyököd a hátamból, ne hajolj ennyire ki, stb.)

Óra előtt és után pedig irtó kedves és figyelmes a többi kisbabával. Berakja a cumijukat a szájukba, ha akarják, ha nem:) Megitatja őket az üvegükből, simizi a fejüket, stb. Minden anyuka odáig van Érte:)

Egyik délután épp telefonáltam, amikor Terka megkaparintotta a távirányítót, és addig bűvölte, amíg behozta a Kossuth rádiót (mi nem tudjuk hogy kell rádiózni a tv-n), és épp egy olyan zene ment, amire régebben maminbabáztunk (már hónapok óta nem, mert kivettem ezt a koreográfiát).
De Terka emlékezett rá, tisztára izgalomba jött, mutogatott a tv-re, sikongatott, táncikált és húzott a tv-hez engem is:)

Irtó kis cuki volt!

Mama varrt Neki egy baba mérető hordozót (MT-t).
Büszkén hordozza a babáját:





Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése