2013. december 3., kedd

Terka 9 hónapos

Pont annyit élt ebben a földi világban, mint a pocakomban:)
Biztos még most is visszavágyik néha, főleg, amikor a tesói kicsi a rakást játszanak rajta:
vagy húzzák-vonják, játékbabának használják:
De hát ilyen egy családban a 3. gyerek élete:) És Terka ezt általában élvezi is, csak a nagyszülők kapnak frászt a puszta látványtól.

Elég gyorsan közlekedik már a lakásban, igaz, még nem térden mászik, hanem hason kúszik, de a térdeit már felhúzza, segíti a karja munkáját.

Itt épp a fürdőszobából jön kifele:

Ezek a képek meg ma készültek Róla:



Napirend:

reggel általában 6 körül kel, Ritivel együtt, nem akar semmiről lemaradni, együtt búcsúztatjuk a munkába menőket az ajtónál:)

Szopizik 9 körül.

Délelőtt még alszik egy rövidebbet (max. 1 órát).

Dél körül ebédre kap valami pépet (sütőtök a kedvenc, aztán jön a cukkini-brokkoli krémlevesünk, a cékla, banán, és legvégén kullog a sornak a répa. Sütőtökkel szoktam keverni, úgy azért csúszik).

Megvárja, míg én és a Bojka is megebédelünk, aztán egyszerre rakom le őket (amíg Terka szopizik, Bojka is elalszik az ágyában).

3-ig szunya van, általában össznépi (csak ritkán hagyom ki a lehetőséget, csak ha valami halaszthatatlan dolgom van, mint pl. ma a blogírás).

3 és 4 között uzsi gyanánt is szopizik, 6 körül kap valami pépet újra (vagy az ebéd-maradékát, vagy banánt, amit csak simán botmixerrel összeturmixolok).

7-től már nyüglődés van, így valamelyikünk az ölébe veszi vacsora alatt, ott békésen elvan, elrágcsálgat valami játékot.

Fél 8 körül kezdjük a fürdetést Vele, és utána a cicin be is ájul.

Éjjel még ébred és szopizik is kétszer, de egyenlőre nem bánom, így a havi baj legalább elkerül:)

Még mindig csak 1 fogas boszi, így a "több füle van, mint foga" viccet el lehet még sütni rá:)




Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése