2012. február 4., szombat

Nagyi első Bojka-felügyelése

Nagy szerencsénkre nagyinak nincs pénteken egy fia órája se, így ha egyéb dolga nem akad, meg tud minket látogatni.
Múlt hétvégén lestoppoltam a következő péntekét, megkértem, hogy vigyázzon a Bojkára, hogy én kettesben a Ritivel elmehessek a kertvárosi baba-mama klubba.

Ugyan esett a hó, de azért óvatosan elkocsikáztunk.

Megkérlek nagyi, hogy kommentben írd meg, miket csinált a Bojka, hogy telt a kettesben töltött 2 óra!

2 megjegyzés:

  1. Nem egy "egyszerű feladat" a kommentelés. De vágjunk bele.
    Nagy örömmel mondtam csütörtökön a suliban: "Mindenkinek jó hétvégét! Nekem biztosan jó lesz, mert már holnap unokázni fogok! Csak mobilon értek majd el,nem leszek otthon." (kerestek is!)
    A nagy "hóhelyzet" miatt (is)a 7,50 busszal mentem be Pécsre, majd rögtön a 21-sel ki a Meszesi iskolához.Rita fogadott (Judit ajtó-nyitása után), Borika még az "igazak álmát" aludta.Mélyen aludt a Kisdrágám, de Anyukája ébresztésére jókedvűen ébredt. Ennek örültem,reméltem ezt a derűt az előttünk álló délelőttre is.Így is volt.A földön játszottunk sokat. Olyan aranyosan gőgicsélt, mosolygott! Biztosan Ő is érezte a belőlem áradó nyugalmat és örömet, hogy Vele lehetek!!!Minden percét élveztem!Nagyon sokat fejlődött 1-2 nap alatt Borika.A favonattal játszottunk és a puzzle-val. Nagyon ügyesen illesztette be a katicabogarat és a lepkét.Szájával előtte mindent megvizsgált. Egyre többször felállt, nagyon hamar a talpán volt, csak néha "spiccelt". Sokat néztük magunkat a tükörben. Hol oda nézett, hol vissza mosolygott rám. A fülbevalómat és a szemüvegemet is megvizsgálta. Az ablaknál néztük a forgalmat, vártuk Ritát és Anyát, de hiába. 11,20-kor hívtam Gábort(mert úgy gondoltam,Juditot nem zavarom a vezetésben), hogy mit csináljak, mert nagyon álmos??? 11,25-kor már láttam a tükörben, hogy alszik a vállamon. Leültem a kanapéra és ott pihiztünk. Gábor hívott, de még a csengetésre sem ébredt fel. Mikor hazaértek Judit és Rita még akkor is aludt Bojka.Egy nagyon szép délelőttöm volt Szent Balázs napján,melyet Borikától kaptam!!!Istennek legyen hála érte! Innen folyt. köv.

    VálaszTörlés
  2. Köszönöm a kommentet Nagyi, és biztosan lesz még ilyen alkalom, hisz nagyon jól sikerült az első közös délelőttötök:)

    VálaszTörlés