2012. április 25., szerda

Bojkám 10 hónapos

Egy videóval kezdem:


Fogak száma: 4

Napirend:
Reggel legkésőbb 7-kor ébred. Reggeli szopi 8 és 9 között. Lemegyünk a játszótérre fél 10 körül, és csak 11 után jövünk föl. Jól elvan a babakocsiban, hangját se hallani.
Ebédre megeszik 2 üveg bébiételt (Univer 6 hónaposak közül a sütőtökös-húsosakat, sárgarépás-húsosat, gyümölcsös-húsosat). Én még csak hús nélküli főzelékeket főztem Neki eddig (cékla, paszternák).

Ebéd után alszik 1,5-2,5 órát. Ma volt a 2. napja, hogy nem szoptattam meg alvás előtt, hanem a bébiétel után adtam Neki egy kevés vizet a csőrös poharából, majd letettem az ágyába, és szépen egyedül elaludt:)

Délután 4 körül kap cicit, az az uzsi, majd lemegyünk megint a játszótérre, és fél 6-6-ig lent vagyunk.

6-7 között kap vacsit, ami általában Sinlac (66 g por és 2 dl vízből készítve), vagy hús nélküli bébiétel (sütőtök, répa)

Este 9 körül fektetjük. Éjjel még van, hogy kétszer ébred szopizni, van, hogy csak egyszer, de éjszaka átalvásunk már régóta nem volt.


Kaják: semmi új, csak az eddigiek. Tervezem a kölesgolyót megkóstoltatni Vele, mert az a pelsós orvos szerint jó.

Mozgás: mászik, feláll, kapaszkodva lépeget már régóta. Viszont csak egy hete kezdett el egyedül felülni és ücsörögve játszani:)
Egy játszótéri anyuka tanácsolta (gyógypedagógus), hogy ültessem be az etetőszékbe, hadd szokja a pozíciót, és tényleg, pár napra rá már egyedül felült:)

Sokat "beszél", szinte egész nap be nem áll a szája: NENENE, DEDEDE, TETETE, stb. Kurjongat, sikongat, hangosan kacag.
Csikis, és az apjáért teljesen odáig van (keze-lába jár, vigyorog és sikongat örömében, ha meglátja).

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése