2011. december 2., péntek

Bori 4 órás napirendje

Nagy félve leírom, hogy Bori átállt a 4 órás napirendre, ami nekem nagyon tetszik:)

5-6 között kel, szopi, és durván 2 órát vidáman fent van. Utána leteszem, és alszik 2 órát. Megint megszoptatom, és indulunk a játszóházba.Ott 1-1,5 órát simán tudunk lenni. Ahogy nyüglődni kezd, felkötöm és indulunk haza. Szinte azonnal bealszik a MT-ban, és mióta a mama által átalakított hordozós kabátomban ketten is beleférünk, nem kell overálba öltöztetnem, hazaérve csak berakom az ágyba, és alszik tovább:)

Ritával nyugodtan meg tudunk ebédelni, majd Ő is megy az ágyba (én csak ritkán fekszem le, inkább gépezek).

A 2 órás alvása után Borika ébred, szopi, és várjuk, hogy Riti felébredjen, mert Ő a Bori szórakoztató-személyzete. Felhúzza Neki a zenélőket, néha egyszerre a kettőt, és aztán megkérdezi Tőle, hogy "TESZIK BOIKA?"

A délután folyamán még alszik egy rövidet (fél-1 órásat). Ez előtt nehéz elaltatni, de amikor már azt hiszem nem sikerül, váratlanul elalszik:) Ébredés után van még egy szopi.

A vacsoránkat a pihenőszékből szokta végignézni, majd 7 körül visszük fürdetni. Nem alszik be a cicin, de ahogy hasra rakom, kis gagyogás után elalszik:)

Éjjel párszor felsír, de pár perc múlva visszaalszik (hátsimi segítségével). Egyszer kell szoptatnom, éjjel 1-2 körül.

Így naponta 6 szopi, ami szintén tetszik:)

Remélem nem romlik el minden, mert az szokott történni, ha leírok valamit a gyerekek szokásairól (azonnal változtatnak a szokásaikon).




Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése