2012. január 1., vasárnap

2011 Szilveszter

5-re mentünk családilag a hálaadó misére, amit a gyerekek elég rosszul viseltek. Mindketten nyüglődtek, sírtak, mászkálni kellett velük.

Mise után átmentünk a Plébániára közis szilveszterre. Kutas Attila atya is ott volt, és Hozzá jött két család is, összesen 7 gyerekkel (mind 10 év alatti volt).

Először körbe ültünk. Énekeltünk, és mindenki elmondta, hogy mi volt a 2011-es év legjobb pillanata számára. Nekünk egyértelműen Bori baba születése:)

A 7 gyerek úgy viselkedett, mint 7 kisördög, húzták-vonták-nyúzták egymást. Rita csak állt és nézte őket. Elegünk lett a ricsajból, Borika is bealudt rajtam, így 8-kor eljöttünk. Azért vacsoráztunk finom virslit, és beszélgettünk azokkal, akikkel akartunk.

Nagyon jó volt otthon:) A nappaliban múlattuk az időt. Borikát fél 10-kor fektettük le, Rita 11-ig bírta. Akkor mama megfürdette (a gyerekkádban), és 1/4 12-kor fektettem le. Annyira fáradt volt már, hogy mikor másodszor énekeltem az Ici-pici házikót, meg se mozdult, és most volt először, hogy egyszer sem jött ki a szobából:)))

A tűzijáték nagyon közel volt hozzánk, a Molnár György iskola udvarán, berezonáltak az ablakok. Szinte hihetetlen, hogy egyik gyerek se ébredt föl.

3/4 1-kor feküdtem le, 1-kor ébredt Bojka szopizni, majd 4-kor, és reggel 8-kor cuppogással ébresztett:)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése